Skip to content
Oppskrifter

Tilbered perfekt Lerstang kyllingbryst

Tilbake til alle oppskrifter
  • Sesong
  • Forberedelse
    35 minutter
  • Vanskelighet
    Medium
  • Porsjoner
    2

Du trenger:

  • Lerstang kyllingbryst
  • Smør eller andefett
  • Hvitløk
  • Timian

Perfekt stekt kyllingbryst

Slik gjør du:

  • Finn frem en panne og varm den med smør eller andefett. Hvis det brukes smør, tilsett litt olje. Dermed tåler smøret høyere varme over lenger tid.
  • Tilsett gjerne ett fedd hvitløk og litt timian i pannen. Kvern salt og pepper over brystet.
  • Skinnsiden legges ned i stekepannen. Når skinnsiden har fått en fin gyllen farge og skinnet er sprøtt, snur du brystet.
  • Stek på kjøttsiden og øs gjerne over fett fra pannen i jevne mellomrom.

  • Brystet er ferdig når du kan se hvit kjøtt mellom filet og bryst.
  • La brystet hvile i 10 min. Da etterstekes det og du får ett godt resultat.